Overblijven

Op onze school is er gelegenheid om op school te blijven eten tijdens de middagpauze. De overblijvers moeten zelf hun boterhammen meebrengen. De school serveert thee en melk. U mag zelf ook drank meegeven. Bij voorkeur in een goed afgesloten en ingepakte beker. De organisatie en de administratie van de overblijfregeling worden verzorgd door de administratief medewerkster in samenwerking met de TSO ouders.

1. Kinderen die incidenteel overblijven kunnen voor   15,00  euro een overblijfkaart van 10 keer bij een van de
overblijfmedewerkers kopen.
2. Incidenteel overblijven zonder overblijfkaart kost 2,-euro , te voldoen bij de overblijfmedewerker. Indien
uw kind onverwachts moet overblijven moet er niet speciaal iets gevraagd worden aan de school. Wel
moet hij/zij dan op die dag 2,-euro bij zich hebben.
3. Voor kinderen die regelmatig overblijven kan een jaarkaart gekocht worden voor  100,-euro (4x per week, per kind) overblijven op ma., di., do. en vr. inclusief thee/schoolmelk.
4. Een 50 rittenkaart kan ook, indien uw kind minder dan 4 keer per week overblijft kan dat voordeliger zijn. Deze kost 50,-euro Een 50 rittenkaart kost omgerekend dan dus 1 euro per keer.

Voorbeeld: 4 keer overblijven uitgaande van 40 weken is 160 keer = 0,62 eurocent per keer.
Voorbeeld: 3 keer overblijven uitgaande van 40 weken is 160 keer = 0,83 eurocent per keer.

De jaarkaart kan in verband met de financiĆ«le verantwoording per bankgiro voldaan worden op bankrekening NL41RABO0330405179  BICRABONL2U
onder vermelding van naam leerling en jaarkaart  (vul schooljaar in)  Gelieve te voldoen aan het begin van het schooljaar.
Indien u wenst kunt u dit bedrag in 2 termijnen voldoen.
De overblijfkaarten worden door de TSO-medewerkers bewaard. De jaarkaarten door de school. Er zijn voor de overblijfmedewerkers voldoende mogelijkheden om binnen dan wel buiten, afhankelijk van het weer, met de kinderen activiteiten te ontplooien.

De kinderen zijn tijdens het overblijven verzekerd!

De overblijfmedewerkers zijn:
Fanny van Geertruy